Change With Impact logo

ADVIES, BEGELEIDING & COACHING VOOR UW ORGANISATIE IN VERANDERING

Nieuw(s)

Dirk als Road to Growth-coach

Kent u “Road to Growth”- trajecten ?

Een jaar geleden startte ik “Road to Growth”- begeleidingen voor UNIZO. Het betreft een strategisch kort en krachtig traject voor KMO’s die zich op een kantelmoment bevinden. Het omvat zowel het luik ‘onderneming’ als ‘ondernemer’ , en wordt vanuit dat totaalbeeld gekoppeld aan concrete adviezen die om de toekomst succesvol verder vorm te geven. Het verloopt in samenwerking met AMS, en is gesubsidieerd door de Vlaamse overheid. Een beeld van mezelf als Road to Growth coach vind je hierbij. Interesse? Geef maar een seintje!

19-11-2018

TIPS VAN EEN LAUREATE WOMED AWARD 2017

Als nieuwe inspiratiebron voor u, starten we met video-interviews met boeiende personen die vanuit eigen praktijkervaring inzichten en tips willen delen voor succes en groei. We starten met Fabienne Verbeeck, zaakvoerster van GNA en laureate WOMED AWARD 2017. Bekijk hier het filmpje dat gaat over diverse facetten van succesvol samenwerken in je bedrijf.

26-04-2017

Erkenning voor de KMO-portefeuille !

Met de verkregen erkenning voor de KMO-portefeuille, zowel voor advies als voor opleiding, wordt voor u in een aantal gevallen een Vlaamse overheidssubsidie mogelijk die 30 tot 40 % kan oplopen van het totaalbedrag van onze begeleidingstrajecten. Interesse ? Contacteer ons voor meer informatie.

Bijkomende vragen of interesse?

Contacteer ons!